.

.

Dreamtimes hajcsat Nagy, Kézzel Készített Fém Hajcsat francia hajcsat Vintage Retro Hold Erdő Védelmi

Dreamtimes hajcsat Nagy, Kézzel Készített Fém Hajcsat francia hajcsat Vintage Retro Hold Erdő Védelmi

Az értékelések:

HUF 773.10
Hozzáférhetőség
Készleten

? TERVEZÉSI KONCEPCIÓ? -bele van gravírozva egy nyugodt éjszakai jelenet az erdő holdfényben .Mint egy pislákoló lámpa, a hold ragyogott, felülről.A csillagok ragyognak a szemét kíváncsiságból.Nincs egyetlen hang, még egy cattabox, mint a tücskök alszanak.Csak a senkik csak még ébren, gondosan szövés egy kép a nightsky a gyengéd mozdulatokkal.
? ANYAG?- A Haj tartozékok fém ötvözet, a jellemzők korrózió ellenállás, könnyű, könnyen hordozható .Ez a lenyűgöző csatot ad bármilyen frizura egy elegáns, kifinomult megjelenést.
? MÉRET?- Ez a Haj Videoklip Hossza : 3.268 cm ,szélesség : 1.18 cm, súly : 18 g.A méret alkalmas a legtöbb ember, Hogy a haja vastag vagy vékony, göndör vagy egyenes, a kedvenc frizuráját is könnyen irányítható a francia haj klipek.Szóval lehet kapni, hogy minden gond nélkül.
? CSOMAG ? - Ez a Fém Hajcsat francia hajcsat csomagolva egy elegáns bársony tokban (lesz egy különleges, könnyen csomag ajándék minden alkalomra), például , Valentin Nap, anyák Napja, születésnap vagy a Karácsony.Ez a legmegfelelőbb ajándék a lánya, barátok, házastárs, szerető, rokonok, vagy magad; akkor, mint felvenni, majd gondolok rád, amikor viselnek .
? SZOLGÁLTATÁS ? - Ha bármilyen kérdése van, akkor hagyj üzenetet bármikor, a csapat meg fogja válaszolni a kérdésekre, amint lehetséges.elkötelezettek vagyunk a minőségi szolgáltatások, beleértve gyors szállítás, jó kommunikáció, valamint egy átfogó elkötelezettség politikájának.

Termékparaméterek

Hasonló áruk